Дрън-дрън
+13
mahoun
Polq*
ACE
ahha
FeaRLesS
feLoNy
MASTER
CeleroN
DarkLight
Rumianski
krasimiroff
Amnesia89
The_Crow
17 posters
Страница 4 от 4
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Дрън-дрън
Тази вечер ще имам свободно време и ще наваксам в форума ако мога а каквото не разбирам ... се надявам да е възможно да ми се обясни. Няма ме за извесно време и какво да видя ... Бейрут....
Много съжалявам за Медиата, но човек трябва да знае какви са му възможностите и ако няма такива да се скатава, за да не получи шише със студена вода в пазвата. Тази снимка е поздрав за Зенг и компания.
П.П. Понеже нямат доколкото виждам сайт вече мога да им предложа нашия за временно ползване, за да има къде Хегемон да пише с големи букви и да банва от форума, както и нашия Мастър да качва демота за Медиата, на хакери... само не знам дали ще му остане време за друго, щом даже Пецио казва, че вече не може да се играе от малки сбъркани програмисти там....
Дано Бай Асен да е още жив да им удари едно рамо, но когато се изсереш в лицето на някой ме съмнява, че пак ще иска да те мирише, па ако ще и в нета да е
Преди 2 месеца запалих свещ и се помолих на Дедо Господ да им закрие сайта. Значи Господ (или някой друг
) ме обича все още....
Аз казах! ХАУ!

Много съжалявам за Медиата, но човек трябва да знае какви са му възможностите и ако няма такива да се скатава, за да не получи шише със студена вода в пазвата. Тази снимка е поздрав за Зенг и компания.
П.П. Понеже нямат доколкото виждам сайт вече мога да им предложа нашия за временно ползване, за да има къде Хегемон да пише с големи букви и да банва от форума, както и нашия Мастър да качва демота за Медиата, на хакери... само не знам дали ще му остане време за друго, щом даже Пецио казва, че вече не може да се играе от малки сбъркани програмисти там....

Дано Бай Асен да е още жив да им удари едно рамо, но когато се изсереш в лицето на някой ме съмнява, че пак ще иска да те мирише, па ако ще и в нета да е

Преди 2 месеца запалих свещ и се помолих на Дедо Господ да им закрие сайта. Значи Господ (или някой друг

Аз казах! ХАУ!

Дата на регистрация : 27.05.2009
Възраст : 43
Местожителство : Русе
Много грозно да се бутат пак тама но тяхна раота мен не ме е грижа яд ме е че ми свалиха правата от този сървър, но има причина сигурно все пак беше яко да сме колеги. Колкото до медианет можеби няма 10 % да не играят с хакове. Явно всички се разсърдиха, че сложиха сървъра за 5ци при мен и аз не го пуснах въвъ форума нямам възможност точно сега за това но както и да е. 

Да се оправят , най-накрая закриха този цирк пълен с клоуни и палячовци че баннали повечето да не се пише

Polq*- CS Admin
- Брой мнения : 66
Дата на регистрация : 25.01.2011
Възраст : 42
Местожителство : Stara Zagora~~>
Днес влязох да пробвам за 30 минути как е там и нарочно питах къде да кача демо на хакер? Не че имам демоно нали трябва малко да злорадствам все пак 
Казаха ми -- "На Луната"
АХхАххахХАхХАхАХхАххАхХАхХахХахаххХахАхХАхАхаХА
Ама са прави верно на Луната са всичките и там трябва да се качват демотата УУУАХАХХАХАХААА

Казаха ми -- "На Луната"
АХхАххахХАхХАхАХхАххАхХАхХахХахаххХахАхХАхАхаХА

Ама са прави верно на Луната са всичките и там трябва да се качват демотата УУУАХАХХАХАХААА

Дата на регистрация : 27.05.2009
Възраст : 43
Местожителство : Русе
"Къде да кача демото" доста грубо хаха 

krasimiroff- CS Admin
- Брой мнения : 19
Дата на регистрация : 23.01.2011
Възраст : 30
Местожителство : Стара Загора
Мале какво меле стана преди малко, напални ми се душата https://2img.net/r/ihimizer/img860/2115/qko.jpg 

krasimiroff- CS Admin
Възраст : 30
Местожителство : Стара Загора
The_Crow написа:......
Бай ти Асен е жив и ти е подготвил още изненади за сървър CS-FAIR PLAY.
За останалото

IP на сървъра - 77.78.37.52:27015

Перфекният мап е tangbeta1
класиката на малките мапове
. .. ... .

Polq*- CS Admin
Polq*- CS Admin
Ххаа ,става но не му ли е малко топло 

Livaneca_ot_VD- редник
- Брой мнения : 14
Дата на регистрация : 26.02.2011
Възраст : 33
Местожителство : Видин
Поздрави 

Livaneca_ot_VD- редник
Благодаря ви

Polq*- CS Admin
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИИ :* До сега бях в малка ЦС пауза 

ahha- редник
Къде сте бе хора никъде ви няма какво стана със сървара, форума .. ? ?? ? няма ли някой да се явне да каже 

Rumianski- ефрейтор
- Брой мнения : 53
Дата на регистрация : 22.01.2011
Здравей Румиански! Съвсем скоро ще разбереш какво се случва със сървъра, когато заеме челните места, на най-добрите сървъри в България
))

mahoun- Модератор
А дано , че ми писна от БургасНет 

Livaneca_ot_VD- редник
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4