Oплакване от админ
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Oплакване от админ
Линка Благодаря на предходният потребител, нямаше да се сетя да го търся в този сайт, макар че в няколко други го намерих със скорошни перманети за wall. Това би следвало да ти даде отговор на поставеният въпрос фелони, не че съм имала съмнения относно поставеният бан от колегата. 

Steam account reported for cheating and is temporarily not allowed to connect to VAC Secured servers.
The following games are affected:
Half-Life 2: Deathmatch
Half-Life 2: Lost Coast
Zombie Panic! Source
Age of Chivalry
Synergy
D.I.P.R.I.P. Warm Up
Eternal Silence
Portal
Portal: The First Slice
Pirates, Vikings, and Knights II
Dystopia
Source Dedicated Server
Half-Life 2: Demo
Spacewar
Click here for details.
Това ще да е моят последен пост, щом съм нежелан в този сървър и от тези хора тогава няма да бъда нагъл и да се набутвам в него. Можеше и просто да ми кажете, че съм нежелан, а не да ме обвинявате безпочвено в чиитване. Беше ми приятно, ама явно ще си почна за постоянно пак в маниата да си цъкам.
ПС: VAC бана ми е, защото бъгвах в 1 сървър в half-life детмача където трябва да чакаш за да правиш пари. Имаше и вариант като влезне полицай да обираш магазините, ама рядко влизаха, пък исках да си купя 1 апартамент в играта, който беше много изгоден и за това бъгвах.
Аха, само дето Валве не бере круши и не си брой космите по корема. Бана ти е сложен върху всички фпс рпг игри, Емпайра ти е отворен нали ? Банс он рекорд, или си пукал хак за да гледаш някакво демо, очаквах да си по-умен и да го кажеш това, или си си разджиткал с хакчето бате... Директно от VAC-а ти е бан, това е се едно Гарда в масаките = гг на мен, той пича от бая време е с този бан : ). Понеже и преди сте лаяли много, много ама само без покритие, трябва някои да ви показва нещата иначе, йок. Пича има банове и в анти-чийтове и друго работи, само да питаш админ на валве за някой баннат и се разбира всичко, жалката картинка. Може да се гледа - стеам демо и на нон стеам, а да видим дали някой знае как ? ШАХ и мат брат хахахах ае хф.
slabi ste mi- редник
- Брой мнения : 2
Дата на регистрация : 28.03.2011
Наистина ми е тъжно, че отправяте такива нападки към мен и въпреки всичко ще се опитам да ви запомня като добри хора. а slabi ste mi може да почне да се пробва да играе на табла тъй като на шах нещо не го бива много, много. Пък и в крайна сметка след като изгледате долните снимки решете кой е по-жалкия.

Успех с начинанията за напред и дано преценката ви се подобри. Надявам се поне да си признаете грешката, което пък ме съмнява жестоко, но да не повдигаме другата тема.
Успех с начинанията за напред и дано преценката ви се подобри. Надявам се поне да си признаете грешката, което пък ме съмнява жестоко, но да не повдигаме другата тема.
Polq*- CS Admin
- Брой мнения : 66
Дата на регистрация : 25.01.2011
Възраст : 40
Местожителство : Stara Zagora~~>
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|