Предложения
+2
CeleroN
MASTER
6 posters
Страница 1 от 1
Предложения
Защо не направите така,че когато си мъртав да виждаш всички играчи в сървъра как играят?
Какво се изисква за да се направи това и защо не е така?
Какво се изисква за да се направи това и защо не е така?
Re: Предложения
Е това е глупаво защото така примерно 2 деца си лафят в скайпа и си подсказват кой каде е и кво е и що е не мисля че е удачно да го има!!!
Taka e CeleroN но това го има и в други сървъри поне можеш да следиш секи който ти е кеф .Макар ,че аз не гледам как другите играят но за предложението съм 50:50.Или като си жив и умрелите те гледат да виждаш кой те наблюдава но това не е за претеснителните.
Polq*- CS Admin
- Брой мнения : 66
Дата на регистрация : 25.01.2011
Възраст : 44
Местожителство : Stara Zagora~~>
Тоя мод дето ти пише кой те гледа е много тъп, така 1 хакер още по-трудно може да се хване, щото вижда кога го спецват и почва да се крие.
Не е нужен никакъв мод, плугин или нещо друго, сменя се настройката на камерата, но не го смятам за удачно. Ако го искате с цел следене на играч, защото сте админи, си има друг вариант, върху който можем да помислим.
Само споменах ,че има и такива неща и feLoNy може да се направи така ,че определени админи като гледат играча той да не вижда ,че го гледат
Polq*- CS Admin
- Брой мнения : 66
Дата на регистрация : 25.01.2011
Възраст : 44
Местожителство : Stara Zagora~~>
По - добре ще е само админите да виждат всички играчи а останалите плеъри да виждат тези от отбора си.
Rumianski- ефрейтор
- Брой мнения : 53
Дата на регистрация : 22.01.2011
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите